مشاور عالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل حوزه وزارتی با تاکید بر لزوم طراحی لباس بر اساس سلیقههای مختلف گفت: باید افراد را باید برای استفاده از پوشش شرعی، انسانی و منطقی تشویق کنیم، اما انتخاب سبک پوشش را بر عهده خودشان بگذاریم.
به گزارش EDHA، محمدمهدی احمدی در بازدید روز چهارشنبه (۱۶ آبان) خود از کارگروه ساماندهی مد و لباس خطاب به کارکنان کارگروه، اظهار کرد: شما در کارگروه مد و لباس با کسانی در ارتباط هستید که قصد دارند سبک زندگی خود در پوشش را انتخاب کنند. روانشناسان معتقدند انسان ذاتا اجتماعی است که لازمه این امر الگوپذیر بودن است. بر همین اساس انسان نمیتواند تنها زندگی کند و به همین دلیل است که اگر فردی را در کاخی اسکان دهند و به او بگویند تنها زندگی کن، برخلاف اینکه محیط دلپذیری به او دادهاند تنهایی او را آزار میدهد.
وی با بیان اینکه به دلیل خویِ اجتماعی انسان است که افراد درصدد یافتن الگو هستند تا بتوانند بر اساس آن، الگوی سبک زندگی خود را شکل دهند، تصریح کرد: یکی از مواردی که اقتضای پذیرفتن الگو را دارد پوشش است و لباسی که مردان و زنان انتخاب میکنند بر اساس الگوییست که در ذهن دارند.
مشاور عالی وزیر فرهنگ گفت: ذائقههای افراد متفاوت است، مثلا یکصد سال قبل لباس مردم لَبّاده مانند بود یا کلاه بر سر میگذاشتند ولی به تدریج ذائقه عوض شد و لباده به کُت تغییر یافت.
وی با بیان اینکه باید جامعه را به سمتی هدایت کنیم که به پوشش اهمیت دهند، اما انتخاب سبک پوشش را بر عهده خودشان بگذاریم، افزود: باید سعیمان در کارگروه مد و لباس بر این باشد تا برای همه ذائقهها مدلی را طراحی کنیم، یعنی مدلها متفاوت باشد.
مشاور عالی وزیر فرهنگ گفت: افراد را باید برای استفاده از پوشش شرعی، انسانی و منطقی تشویق کنیم، اما پوشش براساس ذائقه اجتماعی باشد. درصدد هستیم جامعه پوششی شرعی و انسانی داشته باشد.
وی با بیان اینکه وظیفه ما این است تا برای محقق کردن این هدف مدلهای مختلفی را طراحی کنیم، افزود: اگر پوشش به عنوان سبک زندگی قلمداد شود و در سبد خانوار قرار گیرد دیگر جنبه عادتی پیدا نمیکند. بر همین اساس یکی از اولویتهای ما قرار دادن پوشش در سبد خانوار است.
احمدی با تاکید بر اینکه تغییر در پوشش به این خاطر است که نتوانستهایم پوشش را در سبدخانوار قرار دهیم، تصریح کرد: اگر توانستیم کاری کنیم تا جامعه پوشش را جزوی از سبد خانوار بداند هیچ کس نمیتواند اثرِ سو بر پوشش بانوان بگذارد.
مشاور عالی وزیر فرهنگ گفت: وظیفه ما این است تا پوشش، در سبد خانوار قرار بگیرد و کاری کنیم تا افراد برای پوشش خود استانداردهای لازم را مدنظر قرار دهند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت آسیبشناسی در مسائل فرهنگی، افزود: اگر مشکل از دین بود که پیامبر اکرم (ص) نمیتوانستند اسلام را از شِبه جزیره عربستان به اسپانیا منتقل کنند؛ پس مشکل از اسلام نیست، مشکل در انتقال مبانی دینی است.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی احمدی با تاکید بر اینکه در موضوع طراحی لباس باید رعایت شرع مبنا قرار گیرد، تصریح کرد: مدلها باید علاوه بر رعایت پوشش شرعی تنوع لازم را داشته باشد و ذائقه نسل جوان را تامین کند.
پایان خبر EDHA
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "لزوم طراحی لباس برای سلیقههای مختلف / انتخاب سبک پوشش برعهده افراد باشد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "لزوم طراحی لباس برای سلیقههای مختلف / انتخاب سبک پوشش برعهده افراد باشد"، کلیک کنید.