آموزش عشایری نماد توجه به عدالت آموزشی است

آموزش عشایری نماد توجه به عدالت آموزشی است

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش ضمن بیان اینکه دوره‌های اوان کودکی و ابتدایی، کوتاهترین مسیر برای پیشرفت همه‌جانبه کشور است، آموزش عشایری را نماد توجه به عدالت آموزشی دانست و گفت: دغدغه‌مندی شخص رئیس‌ جمهور به این موضوع، فرصتی مغتنم برای تعالی امر آموزش و پرورش است.

به گزارش EDHA، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاحیه طرح وارنیش فلوراید، با اشاره به اهمیت سلامت جسمی دانش آموزان و نقش آن در ارتقای کیفیت یادگیری، گفت: وزارت آموزش و پرورش علاوه بر آموزش، بهداشت و سلامت جسمی دانش‌آموزان را نیز در کانون توجه قرار داده و می‌دهد.

وی با اشاره به اهتمام جدی دولت در ارتقاء کیفیت یادگیری دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان عشایری، افزود: دولت چهاردهم به خصوص شخص رئیس جمهور اهتمام ویژه‌ای به امر عدالت آموزشی دارد و این یک فرصت مغتنم برای نظام تعلیم و تربیت کشور است.

حکیم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه امروزه بالاترین مقام اجرایی کشور توجه ویژه و خاص به آموزش و پرورش دارد و آن را نه در کلام که در عمل به عنوان اولویت اصلی در دستورکار قرار داده است؛ به‌طوری‌که رئیس جمهور برای بهبود، اصلاح و به‌روز کردن فرایندهای آموزشی و توسعه عدالت آموزشی، شخصاً در جلسات هفتگی شرکت می‌کنند که این موضوع نشان‌دهندۀ دغدغه‌مندی و نگرانی ایشان نسبت به امر آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت و عدالت آموزشی است.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش عشایر نماد توجه به عدالت آموزشی است، اظهار کرد: آموزش عشایر به عنوان مسیر دانایی و توانایی با بزرگانی مانند محمد بهمن‌بیگی آغاز شد و امروز بسیار خرسندم که این مسیر توسط مجموعه نظام آموزش و پرورش دنبال می‌شود و وزیر آموزش و پرورش نیز اهتمام جدی به موضوع آموزش عشایر دارد.

حکیم‌زاده در ادامه با اشاره به اجرای طرح وارنیش فلوراید، یادآور شد: این برنامه به نوعی مداخله و پیشگیری به‌هنگام برای ارتقای سلامت و بهداشت جسمی دانش‌آموزان است و امیدواریم با اجرای آن بتوانیم به استانداردهای جهانی در حوزه سلامت و بهداشت دهان و دندان کودکان نزدیک شویم.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش به طور خاص دوره‌های اوان کودکی و ابتدایی، کوتاهترین مسیر برای پیشرفت همه‌جانبه کشور است، خاطرنشان کرد: بهترین راه برای ارتقای سلامت جسمی و روانی جامعه، تمرکز برنامه‌ها و سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش است.

وی همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مجموعه آموزش و پرورش در حوزه ارتقاء سلامت و بهداشت دانش‌آموزان را امری ضروری توصیف و تصریح کرد: این همکاری گام بلندی برای رسیدن به استانداردهای جهانی در حوزه سلامت و بهداشت کودکان است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت خیرین برای ارتقاء نظام آموزش و پرورش و سلامت و بهداشت، تاکید کرد: قطعاً همت والا، نیت خیر و دستان مهربان خیرین می‌تواند مسیر دانایی، سلامتی، پیشرفت، توانایی و رشد دانش‌آموزان را به ویژه در مناطق کمتربرخوردار و عشایری، بیش از گذشته فراهم کند. از این رو، همکاری خیرین با وزارت آموزش و پرورش فرصتی مغتنم برای پیشرفت و تعالی کشور فراهم می‌کند.

لازم به ذکر است، این طرح به همت دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر به میزبانی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در روستای حمامک از توابع شهرستان پاکدشت اجرا شد.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، صادق ستاری‌فرد معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، رئیسی معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شریعتی رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز کشور و امیر مهردادی مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت وزارت آموزش و پرورش، از دیگر حاضران در این مراسم بودند.

پایان خبر EDHA

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آموزش عشایری نماد توجه به عدالت آموزشی است" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آموزش عشایری نماد توجه به عدالت آموزشی است"، کلیک کنید.