رئیس سازمان حج و زیارت از افزایش شمار عمرهگزاران در سال آینده تا ۴۰۰ هزار نفر خبر داد.
به گزارش EDHA، علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت که به تازگی به عربستان سفری داشته است، درباره برنامهریزیهایی که برای عمره انجام شده است، گفت: طبق برنامهریزی صورت گرفته در تلاش هستیم تعداد زائران اعزامی به عمره تا دوبرابر افزایش یابد و این تعداد به عدد ۴۰۰ هزار نفر برسد.
او ادامه داد: اعزام زائران برای رمضان در ادامه عمره رجب و شعبان انجام میشود و تا دهم شوال عمرهگزاران ایرانی در عربستان خواهند بود و بلافاصله پس از حج آینده، عملیات عمره دوباره آغاز میشود.
رئیس سازمان حج و زیارت درباره مذاکره با عربستان گفت: این مذاکرات در فضای خوبی انجام شد و [مقامات حج عربستان] بنا بر تعال و همکاری دارند. در برخی موارد توانستیم توافقهایی داشته باشیم و در موادری هم گفتوگوها قرار است ادامه یابد، برای مثال محدودیتهای پروازی که داشتیم، رفع میشود و در آینده هم پروازهای عمره از ایستگاههای هوایی مدینه، جده و طائف انجام خواهد شد و در مبدأ هم ایستگاههای پروازی افزایش مییابد و این کمک میکند زائران فاصله زمینی کمتری را طی کنند و موجبات راحتی آنها فراهم شود.
بیات افزود: در زمینه حمل و نقل هوایی موافقتها انجام شده است و فقط بخشهای اجرایی باید قراردادههای مربوطه را امضا کنند. در سایر موارد زمینه کار روان است و مشکل خاصی نخواهیم داشت.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پایان سفر ۱۰ روزه به مکه و مدینه برای بررسی روند اعزام زائران عمره گفت : در این سفر در برخی روند ها اصلاح شد و تا هفته آینده موارد بیشتری اصلاح می شود و ارتقاء می یابد.
حجت الاسلام والمسلمین عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت که سفری ۱۰ روزه به عربستان داشته است، در بازگشت از این کشور، ضمن آنکه نتایج این سفر را مثبت ارزیابی کرد و با اشاره به تغییر خواستههای زائران با توجه به شرایط روز جامعه، اظهار کرد: خواستههای زائری که امروز به سرزمین وحی میآید با زائر دهههای گذشته متفاوت است و ما باید فرایندهایمان را بر اساس نیاز زائران امروز اصلاح کنیم.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت اضافه کرد: چون وقفه طولانی در اعزام به عمره به وجود آمده بود، لازم بود فرایند کارها بررسی و کاستیها مورد ارزیابی قرار گیرد، از این رو به اتفاق رییس سازمان حج و زیارت همه موارد بررسی شد تا کاستیها رفع شود و خدمات ارتقا یابد.
او همچنین به رضایت عربستان از نظم زائران ایرانی اشاره کرد و گفت: مسئولان عربستان اذعان دارند زائر ایرانی در بین زائران کشورهای دیگر، رفتار مناسبتر و چارچوبهای مشخص و منظمی دارند حتی گفته میشود که نظامات جمهوری اسلامی برای زائران ایرانی الگویی برای کشورهای دیگر به شمار میآید.
نواب همچنین از فراهم شدن زمینه عمره دانشجویی با هماهنگی مسئولان فرهنگی و مسئولان نهاد رهبری در دانشگاهها خبر داد.
به گزارش EDHA، اعزام زائران ایرانی به عمره از سال ۱۳۹۵ پس از تعرض در فرودگاه جده به دو نوجوان ایرانی و علاوهبر آن، اختلافات دیپلماتیک دو کشور، به طور کامل متوقف شده بود که پس از مذاکرات طولانی و توافق، از شهریورماه ۱۴۰۳ ازسرگرفته شد. سازمان حج و زیارت اعلام کرده است در عمره جاری، حدود ۱۷۰ هزار نفر را اعزام میکند. سفر عمره ۱۰ روزه است و زائران ایرانی ۵ روز را در مدینه و ۵ روز را در مکه حضور خواهند داشت. اکنون که این سفر آغاز شده است، بسیاری از زائران نسبت به تاخیر پروازها و کیفیت خدمات هتلها به نسبت هزینهای که پرداخت شده است، گله دارند.
هزینه سفر ۱۰ روزه عمره از حدود ۴۳ تا ۴۶ میلیون تومان است، که واکنشهای زیادی به آن نشان داده شده است و بسیاری دلیل استقبال کم از عمره را هزینه آن دانستهاند. افزون بر این، مبلغ پایین سود سپرده عمره نیز اعتراضآمیز بوده است؛ مبلغ اولیه سپرده عمره حدود ۸۰۰ هزار تومان بوده که پس از حدود ۱۲ سال در بانک به حدود ۳ میلیون تومان رسیده است.
پایان خبر EDHA
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "افزایش عمرهگزاران ایرانی تا ۴۰۰ هزار نفر" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "افزایش عمرهگزاران ایرانی تا ۴۰۰ هزار نفر"، کلیک کنید.