وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت هفته پژوهش تاکید کرد: قرار گرفتن در رتبه ۱۴ دنیا و رتبه اول منطقه در تولید علم، اهدافی است که در «برنامه هفتم پیشرفت» برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعریف شدهاست.
به گزارش EDHA به نقل از وبدا، متن این پیام به شرح زیر است:
«در کمال خُرسندی، فرارسیدن «روز پژوهش» و «هفته پژوهش و فنآوری» را به همه پژوهشگران، علاقمندان به حوزه پژوهش، اساتید و دانشجویان، و همچنین همکاران پژوهشگرم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک میگویم.
بیگمان توسعه متوازن و پایدار در حوزه سلامت از مسیر توسعه علمی ـ پژوهشی میگذرد و حرکت در مرزهای دانش، بدون توسعه حوزههای پژوهشی امکانپذیر نیست؛ اینجا جایی است که سلامت جامعه، بهعنوان مهمترین شاخص کیفیت زندگی، با پژوهشهای حوزه سلامت (علوم پزشکی و علوم بهداشتی) پیوند میخورد.
قرار گرفتن در رتبه ۱۴ دنیا و رتبه اول منطقه در تولید علم، اهدافی است که در «برنامه هفتم پیشرفت» برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعریف شدهاست؛ برای رسیدن به این اهداف نیازمند نوسازی، بازسازی و تجهیز زیرساختهای پژوهشی هستیم؛ همچنین آموزش و پرورش پژوهشگران حرفهای، فراهم کردن امکان دسترسی پژوهشگران، دانشجویان و اساتید به جدیدترین منابع پژوهشی، دسترسی آزاد پژوهشگران به دادهها و اطلاعات، حمایت از طرحهای پژوهشی و توسعه گرنتهای تحقیقاتی، فراهم کردن امکان جذب هیئت علمی پژوهشی در دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی، ارتقای کیفی نشریات علمی ـ پژوهشی و حمایت از آنها، نمایهسازی، حمایت از پارکهای علم و فنآوری، مراکز رشد و فنآوری و توسعه آنها، ایجاد و تقویت قطبهای پژوهشی در دانشگاهها و مراکز تحقیقات پزشکی و سلامت؛ در این مسیر است که ضمن تربیت پژوهشگران، فضای مناسب برای نخبهپروری و جذب نخبگان در حوزه پژوهش فراهم میشود.
«علم» و «پژوهش» مقولاتی جهانی هستند و بدون توسعه تعاملات علمی ـ پژوهشی بینالمللی، نمیتوانیم شکوفایی تحقیقات و فنآوری را انتظار داشته باشیم. رفع موانع توسعه و گسترش همکاریهای پژوهشی و دانشگاهی در سطح فراملی، از مهمترین برنامههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. همچنین اگر مبنای توسعه را در حوزه پژوهش «مسئلهمحوری» قرار دهیم بهشدت نیازمند ورود به حوزه پژوهشهای «میانرشتهای» و «بینرشتهای» در علوم پزشکی و سلامت هستیم.
باور دارم که پژوهش و توسعه آن میتواند شادابی و سرزندگی همه زیرمجموعههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاهها و مراکز تحقیقات و فنآوری، و ارتقای کیفی آنها را به همراه داشته باشد؛ با این نگاه، خود را موظف میدانم با همراهی همکارانم و همگامی سایر نهادها و سازمانهای مربوط، زمینههای لازم برای تعالی جایگاه پژوهش، حمایت از پژوهش و پژوهشگران، تسهیل امور پژوهشی، تحقق شایستهسالاری در مدیریت پژوهش و ارتقای مرجعیت علمی ـ پژوهشی کشور در سطوح منطقهای و بینالمللی فراهم شود؛ در این مسیر دست همه پژوهشگران، اساتید و دانشجویان علاقمند به پژوهش و همکاران عزیزم در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را بهگرمی میفشارم».
پایان خبر EDHA
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تأکید ظفرقندی بر تکلیف پژوهشی و فناوری وزارت بهداشت در برنامه هفتم توسعه" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تأکید ظفرقندی بر تکلیف پژوهشی و فناوری وزارت بهداشت در برنامه هفتم توسعه"، کلیک کنید.