خبر رییس مرکز پژوهش‌ها از تصمیمات جدید برای پرستاران

خبر رییس مرکز پژوهش‌ها از تصمیمات جدید برای پرستاران

EDHA:

در هفتمین برنامه توسعه پرستاری جلسه توجیهی پرستاری با حضور ببرک نقدادی رئیس مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی، محمد جمالیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، احمد نجاتین رئیس سازمان نظام پرستاری و این سازمان با حضور رئیس جمهور محمد اسماعیل مطلق برگزار شد. مدیر دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی غذا، هادی افراسیابی، مدیر کل دفتر مطالعات اجتماعی پژوهشگاه مجلس، وحید زمان زاده، رئیس شورای عالی نظام پرستاری، دکتر احمد نژادیان، فنی و آموزشی مدیرعامل سازمان نظام پرستاری جلسه ای با حضور دکتر علی دادگری معاون و دبیر کل خانه سالمندان، محمد شریفی مجدهم در مرکز تحقیقات این سازمان برگزار شد.

رضایت پرستاران باعث افزایش رضایت مردم از خدمات پزشکی می شود

نظامی با تاکید بر اینکه نیروی انسانی در هر زمینه ای حرف اول را می زند، گفت: در بین بهورزان، حرفه پرستاری بیشترین ارتباط را با بیمار دارد و بیش از دیگران در جلب رضایت بیمار موثر است.

وی با اشاره به اینکه نام بسیاری از پرستاران در شهدای دفاع از سلامت و در دوران شیوع ویروس کرونا به چشم می خورد، افزود: نقش پرستاران در پیشگیری از بیماری های واگیردار و حفظ سلامت جامعه بیش از پیش مشخص شد دوره کرونا.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس ادامه داد: توجه به رضایتمندی پرستاران موجب افزایش رضایتمندی مردم در حوزه سلامت می شود. به همین دلیل و با توجه به اینکه نیاز جامعه به پرستار افزایش یافته است، لازم است سیاستمداران توجه بیشتری به قشر پرستاری داشته باشند.

وی تصریح کرد: در خصوص افزایش و بهبود شرایط کاری پرستاران تصمیماتی گرفته شده است که امیدواریم رضایت این قشر را جلب کند و افزود: فرصت هایی برای توسعه حرفه پرستاری در برنامه هفتم در نظر گرفته شده است 1404 به افزایش رضایتمندی پرستاران کمک خواهد کرد.

نغداری خاطرنشان کرد: امیدواریم سلسله بحث ها و شنیده های این نشست ویژه و انتقال موضوعات به سیاست گذاران و قانون گذاران در رفع مشکلات این شهروندان در حوزه سلامت کمک کند.

نیاز به بهبود عملکرد سیستم پرستاری

هادی افراسیابی در این بررسی به تشریح جایگاه پرستاران در برنامه هفتم پرداخت و گفت: برخی از مواد برنامه هفتم به طور مستقیم و برخی از مقالات به صورت غیرمستقیم به نظام پرستاری و جامعه پرستاری مرتبط است.

وی تصریح کرد: پرستاران یکی از گروه هایی هستند که به صورت مستقیم با مردم سروکار دارند و هر چه رضایت این قشر را فراهم کنیم، رضایت مردم از خدمات سلامت بیشتر می شود.

مدیرکل دفتر مطالعات اجتماعی مرکز پژوهش های مجلس خاطرنشان کرد: با کمک برنامه هفتم و قانون بودجه باید ارتقای کارکردهای نظام پرستاری و در نتیجه ارتقای نظام سلامت را در نظر بگیریم کشور بهبود خواهد یافت.

بسترهای لازم برای ظرفیت سازی رشته پرستاری را نداریم

احمد نجاتیان رئیس سازمان نظام پرستاری در ادامه این نشست گفت: سلامت یکی از موضوعات مهم در برنامه پنج ساله است و گستردگی برنامه ها در این حوزه افزایش یافته است. در دوره های مختلف.”

وی با اشاره به اینکه سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد پرستاران و ماماها نقش مهمی در تدوین و اجرای سیاست های سلامت دارند، افزود: 240 هزار پرستار در کشور داریم که حداقل 190 نفر در مقطع کارشناسی بوده اند آموزش دیده است. دانشکده پرستاری، و در حال حاضر 40000 دانشجوی پرستاری در مقاطع مختلف پرستاری مشغول به تحصیل هستند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به بندهای مختلف برنامه هفتم توسعه که جامعه پرستاری را مورد خطاب قرار می دهد و یا این قشر را تحت تاثیر قرار می دهد، گفت: در بند (پ) ماده 69 برنامه هفتم، در حوزه های آموزشی برای افزایش ظرفیت اقدام شود. به طور خاص به پزشکی و پرستاری اشاره شده است. همچنین ایجاد دوره های میانی و توسعه دوره های کمک پرستاری مورد توجه قرار گرفته است.

نجتیان ادامه داد: اولین سوال این است که آیا زیرساخت های لازم برای افزایش ظرفیت پرستاری وجود دارد؟ موضوع دیگر این است که دغدغه دوره های متوسطه را داریم چون نمی دانیم دوره های متوسط ​​چه تعریفی دارند و چه نقشی در پرستاری دارند.

وی با اشاره به تاکید ماده 68 قانون برنامه هفتم بر کاهش هزینه های درمانی از جیب مردم گفت: جامعه پرستاری می تواند در اجرای برنامه هفتم در این زمینه کمک کند. پیشنهاد ما این است که برای مشاغل خانه داری پوشش بیمه ای در نظر گرفته شود و نقش پرستاران در این شغل پر رنگ شود.

رئیس سازمان نظام پرستاری درباره کمبود پرستار در حوزه سلامت دیجیتال گفت: در صورت اتصال پرستاران در منزل به درگاه های فایل الکترونیکی، کاهش چشمگیری در هزینه های درمان بیماران خواهیم داشت زیرا اکثر بیماران به درمان بیماران خواهند پرداخت. از بستری شدن در مراکز درمانی اجتناب می شود و پرستاران می توانند بیش از هر زمان دیگری خدمات مراقبتی را در منزل به بیماران ارائه دهند.

وی به فعالیت شرکت های پرستاری پوهند اشاره کرد و گفت: این شرکت ها اقدامات خوبی در ارائه خدمات دیجیتال انجام داده اند و توجه آنها می تواند در توسعه کارآفرینی پرستاری موثر باشد.

در ادامه این نشست، نجاتیان در خصوص ضرورت مهاجرت پرستاران و لزوم استخدام پرستار متخصص، ایجاد برنامه نظارت بر عملکرد پرستاران در منزل، تعیین بهای خدمات پرستاری و اصلاحیه مقررات مربوطه در مورد ظرفیت سازی بر اساس کاربری زمین صحبت شد. ، و حذف بخش های مربوط به پرستاری و … مواردی را برنامه ریزی کرد.

تغییر سیاست های استخدام پرستار

محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی نیز با اشاره به فعالیت 30 مرکز تحقیقات پرستاری و 50 نشریه علمی و پژوهشی وزیر بهداشت، پرستاران همچنان با چالش هایی در این زمینه مواجه هستند.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی غذا با بیان اینکه با تغییر استراتژی جذب پرستار مشکل کمبود پرستار حل می شود، گفت: به جای جذب انبوه، جایگزینی پرستاران و بهتر است آموزش داده شود. . نیازهای پرستاری

پیشنهاد دیگر او تغییر قوانین استخدام پرستار بود. به این ترتیب علاوه بر استخدام پرستاران تمام وقت، باید از پرستاران پاره وقت و نیمه وقت نیز استفاده شود تا کسانی که نمی توانند به مراکز درمانی تمام وقت مراجعه کنند و در نتیجه در خانه می مانند، برای بازگشت وارد بازار کار شوند و کمبودهای پرستاری را پر کند

دیگر مهمانان این نشست در خصوص تعریف پرستار، لزوم انتخاب بورسیه برای پرستاران، توجه به راهکارهای مختلف در حوزه پرستاری و … صحبت کردند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خبر رییس مرکز پژوهش‌ها از تصمیمات جدید برای پرستاران" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خبر رییس مرکز پژوهش‌ها از تصمیمات جدید برای پرستاران"، کلیک کنید.