قارچ گانودرما که یک قارچ غیر سمی است با نام های ری شی و جان افزا نیز شناخته می شود در طب شرقی جایگاه ویژه ای دارد. قارچ گانودرما در مناطق گرم و مرطوب آسیا می روید. قارچ گانودرما صد ها سال قدمت دارند و انواع مختلفی داشته که هر کدام خواص درمانی و دارویی خاص خود را دارند. رنگ قارچامودرما قرمز بوده و از نوع قارچ های چتری است و بر روی تنه درختان و چوب رشد می کند.قارچ گانودرما وحشی و خود رو است اما با توجه به خواص درمانی و تجاری که دارد به صورت پرورشی نیز یافت می شود. از قهرچ گانودرما به صورت تازه استفاده می کنند اما برخی افراد به دلیل طعم تلخ آن از پودر و یا عصاره این قارچ استفاده می کنند. در ادامه به بررسی بیشتر قارچ گانودرما می پردازیم.
در این مطلب که در رابطه با قارچ گانودرما است به بررسی مواردی از جمله خواص قارچ گانودرما، قهوه گانودرما برای زگیل تناسلی ، قارچ گانودرما برای حفظ سلامت قلب، گاحودرما و زگیل تناسلی، گانودرما و دیابت، گانودرما برای لاغری، چای قارچ گانودرما و در نهایت مضرات فارچ گانودرما می پردازیم. از جمله مهم ترین خواص قارچ گانودرما می توان به تاثیر این قارچ در تقویت سیستم ایمنی اشاره کرد. بر اساس تحقیقات و پژوهش های انجام شده است محققان بر این باورند که قارچ گانودرما می تواند بر ژن های گلبول های سفید خون تاثیر بگذارد. گلبول های سفید خون نقش مهمی و تاثیرگذاری در سیستم ایمنی بدن دارند. همچنین مشاهده شده است که برخی از اشکال قارچ گانودرما ممکن است مسیر التهاب را در گلبول های سفید خون تغییر بدهند.
علاوه بر این در برخی مطالعات مشاهده شده است که قارچ گانودرما می تواند موجب افزایش تعداد لنفوسیت ها در سرطان روده بزرگ شده و برخی از مواد موجود در قارچ گانودرما می تواند موجب تحریک و افزایش فعالیت NK cell ها شود که این سلول ها در بدن با عفونت و سرطان مبارزه می کند. در نتیجه قارچ گانودرما می تواند موجب افزایش گلبول های سفید و تقویت سیستم ایمنی بدن شود. قارچ گانودرما حاوی اسید گانودریک است که موجب بهبود جریان خون شده و اکسیژن در عضله قلب را تنظیم می کند. قارچ گانودرما موجب کاهش سزح کلسترول بد خون شده و از لخته شدن خون در شریان ها جلوگیری می کند.
علاوه بر این مثرف منظم از قارچ گانودرنا موجب کاهش فشار خون می شود. کلسترول بالا و فشار خون بالا از عوامل افزاینده خطر ابتلا به بیماری ها و مشکلات قلبی است که قارج گانودرنا با کنترل و تنظیم این دو مورد می تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته قهوه گانودرما برای ترک اعتیاد حاوی آنزیم هایی است که موجب کاهش سطح قند خون می شوند . و مصرف منظم از قهوه گانودرما می تواند تاثیر خود را بر ترک اعتیاد نشان دهد. دیگر تاثیر قارچ گانودرما بر دیابت این است که می تواند موجب رفع و از بین رفتن لکه های تیره ای که بر روی پای افراد مبتلا به دیابت وجود دارد، شود.
طرز تهیه چای قارچ گانودرما
برای تهیه چای قارچ گانودرما ابتدا یک قابلمه با مقدار کافی آب را روی حرارت گاز قرار دهید. سپس به ازای هر نفر از پودر قارچ گانودرما به مقدار یک تا دو گرم به آب اضافه کنید و اجازه دهید همراه با آب برای مدت زمان پنج تا ده دقیقه بجوشد و بعد حرارت گاز را کم کنید. این مخلوط آب و گانودرما را برای مدت زمان یک الی سه ساعت روی حرارت قرار دهید و به این نکته توجه کنید که هر قدر برای مدت بیشتری روی حرارت باشد، اثربخشی چای قارچ گانودرما نیز بیشتر خواهد بود. سپس چای قارچ گانودرما را از صافی عبور دهید و در صورت تمایل برای طعم بهتر می توانید این چای را به کمک عسل، شیره انگور و یا شیره خرما شیرین کرده و کمی از تلخی طعم گانودرما بکاهید.
مضرات قارچ گانودرما
قارچ گانودرما در کنار خواص و فوایدی که دارد در صورت استفاده طولانی مدت و بی رویه از آن می تواند عوارض و مضراتی را نیز به دنبال داشته باشد. مصدف قارچ گانودرما برای مدت بیشتر از سه تا شش ماه می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک مانند خشکی دهان، گلو و مجرای بینی شود. استفاده بیرویه و طولانی مدت از قارچ گانودرما می تواند عوارضی مانند سرگیجه، خارش پوست، ناراحتی معده، مشکلات گوارشی، خون دماغ، راش، سردرد و دیده شدن خون در مدفوع را نیز به دنبال داشته باشد. افرادی که تعداد پلاکت خون بسیار پایین دارند باید از مصرف مقادیر بالای قارچ گانودرما خودداری کنند؛ زیرا ممکن است باعث خون ریزی شود. قارچ گانودرما ممکن است با داروهای فشار خون، دارو های دیابت و داروهای اختلالات سیستم ایمنی تداخل داشته باشد.
خانم های باردار مادران شیرده، افراد مبتلا به اختلالات خونی، افراد با فشار خون پایین و افرادی که قرار است جراحی داشته باشند نیز باید از مصرف قارچ گانودرما خودداری کنند. همچنین افراد مبتلا به بیماری های خودایمنی نیز باید از مصرف قارچ گانودرما پرهیز کنند زیرا این قارچ موجب تقویت سیستم ایمنی و درنتیجه تشدید بیماری می شود. قهوه گانودرما برای زود انزالی ممکن است با داروهای مکمل و داروهای ضد انعقاد مانند وارفارین، هپارین، آسپرین و داروهای ضدالتهاب غیراستروییدی تداخل داشته باشد.
قارچ گانودرما به عنوان یک پروبیوتیک بیوتیک عمل می کند و بر باکتری های روده تاثیر می گذارد و در واقع موجب افزایش باکتری خوب در روده و کاهش التهاب روده شده و موجب بهبود سیستم سوخت و ساز بدن شده و از این طریق به کاهش وزن و لاغری کمک می کند. ترکیبات موجود در قارچ گانودرما موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و انرژی بدن را افزایش می دهد و از تجمع چربی در بدن جلوگیری می کند. برای کاهش وزن و دستیابی به اندامی ایده آل می توانید در کنار ورزش منظم از دمنوش قارچ گانودرما نیز استفاده کرده و تاثیرات بی نظیر آن را بر کاهش وزن خود ببینید.
با این حال از آن جایی که مصرف طولانی مدت آن می تواند عوارضی داشته باشد، می توانید برای استفاده از روشی طولانی تر، رژیم های بهاره غفاری را امتحان کنید که رژیم های سالم و اصولی هستند و بر مبنای سلامت در کنار تناسب اندام تدوین شده اند. برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی و برای دریافت رژیم اختصاصی خود، بر روی کلیک نمایید. گانودرما یک قارچ با پوسته ای سفت است که روی تنه گیاهان می روید. خاستگاه این گیاه شرق آسیا است. به دلیل پوسته سفت، طعم و بوی نا مطلبوب، اورجینال نبودن قارچ های موجود در بازار و عوارض مصرف مستقیم این قارچ ما به شما استفاده از قهوه این گیاه را پیشنهاد می دهیم.
شاید بتوان گفت که رابطه قارچ گانودرما و دیابت رابطه ای غلط است و بهتر است برای درمان دیابت با قارچ گانودرما به سراغ ترکیبی دیگر یعنی قهوه گانودرما و دیابت برویم. اگر به دنبال درمان قطعی دیابت ، درمان قطعی دیابت نوع دو یا یک هستید پس مطمین باشید که جای خوبی را انتخاب کردید! در ادامه با ما همراه باشید تا جواب همه سوالات تان راجب گانودرما و دیابت را بیابید. اگر تنها یک سوال دارید با توجه به سر تیتر ها و نقاط پر رنگ شده به بخشدمورد نظرتان خواهید رسید. قارچ گانودرما از دسته قارچ هایی است که در مناطق مرطوب و گرم در آسیا می روید. این قارچ بیش از هزار سال است که در طب سنتی شرقی عضو است.
اکثر افراد قارچ گانودرما را به روش تازه مصرف می کنند، اما برخی دیگر از افراد این گیاه دارویی را به شکل عصاره یا پودر که حاوی مولکول های خاص می باشد مصرف می کنند. قارچ گانودرما 400 نوع زیست دارد که خواص آن از این نوع سرچشمه میگیرد. تاثیرات مختلف مصرف قارچ گانودرما در تحقیقات گوناگون مورد بررسی و تحقیق قرار گرفته است. بسیاری از خواص قارچ گانودرما در تحقیقات صورت گرفته ثابت شده اند اما برای اثبات بعضی دیگر از خواص این قارچ مطالعات بیشتری باید در این زمینه صورت بگیرد. تاکنون حدود 5 تونیک در طب سنتی چین مشخص شده و قارچ گانودرما یکی از بهترین نوع این گیاهان بشمار می رود و به نام های قارچ قدرت روح و قارچ جاودانگی نیز شهرت دارد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "درمان دیابت با قارچ گانودرما" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "درمان دیابت با قارچ گانودرما"، کلیک کنید.