قمری: دوچرخه سواری را به ورطه تعطیلی کشانده اند/ وزارت ورزش سوال کند اسپانسر هایی که آقایان قرار بود بیاورند چه شد؟

در گفت و گو با EDHA

قمری: دوچرخه سواری را به ورطه تعطیلی کشانده اند وزارت ورزش سوال کند اسپانسر هایی که آقایان قرار بود بیاورند چه شد؟

رییس سابق فدراسیون دوچرخه سواری گفت: خداوند نیامرزد کسانی را که به خاطر منافع شخصی و گروهی، فدراسیون دوچرخه سواری را به ورطه تعطیلی کشانده اند.

خسرو قمری در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری EDHA، در خصوص اینکه رسول اسدی رییس فدراسیون دوچرخه سواری مدعی شده که فکر می کنم امسال به لحاظ مدال آوری سال خوبی را نخواهیم داشت، اظهار کرد: دلم می سوزد که دوچرخه سواری را در چه شرایطی تحویل آقایان دادیم و آنها در صحبت های خود با فرافکنی می گویند که در گذشته مشکلاتی بوده است. کاری به نتایج اخیر مسابقات کوهستان ندارم، یکی از آقایان بگوید مسابقات لیگ در بخش های جاده، پیست، کوهستان، قهرمانی کشوری و استعدادیابی چه شد؟ به گفته محمود وفایی مدیر تیم های ملی در طول یک سال در رده ها و زمان های مختلف 170 روز مسابقه داشتیم. استعدادیابی که در خواب و رویا محقق نمی شود. با برگزاری مسابقات است که استعدادیابی اجرایی می شود.

زمانی چراغ مسابقات دوچرخه سواری خاموش نمی شد

وی ادامه داد: برای اولین بار در بخش جاده سمیه یزدانی موفق به کسب مدال در رده بانوان شد. فرانک پرتوآذر در حالی راهی بازی های آسیایی هانگژو شد که قصد نداشتند او را اعزام کنند و پرتوآذر با حضور در کمیته ملی المپیک توانست مجوز سفر به این مسابقات را کسب کند تا در ماده کراس کانتری دوچرخه سواری کوهستان مدال برنز بگیرد. جالب است که آقایان پشت مدال پرتوآذر پنهان شدند و گفتند دوچرخه سواری سر و سامان گرفته، در حالی که چنین چیزی نیست. زمانی چراغ مسابقات دوچرخه سواری خاموش نمی شد و مسابقه پشت مسابقه داشتیم. اردو ها هم بدون وقفه ادامه داشت. دوپینگ سازمان یافته در دوچرخه سواری بود. رسول هاشم کندی که نام خانوادگی خود را به اسدی تغییر داده، دلیل این کارش چه بوده است؟ بهتر است خودش شفاف در این مورد توضیح بدهد.

مجمع انتخابی را گول زدند

رییس سابق فدراسیون دوچرخه سواری افزود: دلم می سوزد که کمیته ملی المپیک تنها برای اعزام ها اقدام می کند و نظارتی که باید را ندارد. باشگاه های بسیار خوبی در دوچرخه سواری داریم، اما برخی از ورزشکاران ما با هزینه شخصی به مسابقات می روند. در حالی که پیش از این در مسابقات معتبری شرکت می کردیم و به کجا رسیدیم که دیگر بهترین مدال ها را نمی گیریم. با یک سری کلمات بازی می کنند و خود را از واقعیت پنهان می کنند. به کسانی مسیولیت داده شده که در زمان ریاست من، آنها را از فدراسیون دوچرخه سواری کنار گذاشتم، چون کارایی نداشتند. مسابقات رسمی سالیانه را برگزار نمی کنند و مدعی استعدادیابی هستند. رییس فدراسیون که می خواست اسپانسر بیاورد چه کرد؟ این اسپانسر ها کجا هستند؟ مجمع انتخابی را گول زدند. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک از رییس فدراسیون بپرسند اسپانسر هایی که می خواست بیاورد چه شدند؟ نباید هم انتظار کسب مدال از ملی پوشان دوچرخه سواری داشت، چون برنامه ریزی اصولی نمی شود.

ساختمان فدراسیون دوچرخه سواری به مخروبه مبدل شده است

وی یادآور شد: فرانک پرتوآذر که در بازی های آسیایی هانگژو مدال برنز گرفت، در دوره قبلی بازی های آسیایی مدال نقره را به دلیل خراب شدن دوچرخه اش از دست داد. مجامع سالیانه فدراسیون که می تواند عملکرد هییت های استانی فدراسیون را ارزیابی کند چه کاری انجام می دهند؟ ساختمان فدراسیون در خیابان ورزنده بود و به خاطر بچه های فدراسیون جانبازان با تایید وزارت ورزش آن را تغییر دادیم به مخروبه مبدل شده است. خداوند نیامرزد کسانی را که به خاطر منافع شخصی و گروهی، فدراسیون دوچرخه سواری را به ورطه تعطیلی کشانده اند. برای کسی که در خواب است گفتن این موضوع که «سال خوبی در مدال آوری نخواهیم داشت» کار راحتی است. در دو سال اخیر که هاشم کندی یا همان اسدی سرپرست و رییس فدراسیون دوچرخه سواری بوده چه کار مفیدی برای این ورزش کرده است؟ سالی که در ابتدای آن با ناامیدی از عدم مدال آوری گفته می شود در سال آینده چه خواهد شد؟  

همه کرسی های آسیایی خود را از دست دادیم

قمری خاطرنشان کرد: دوچرخه سواری ورزشی است که برای آن باید تداوم داشت و چرخ آن باید بچرخد. اگر امسال بازایستد از آسمان نمی توان برای سال آینده کاری کرد. اگر ملی پوشی داریم هم از گذشته بوده و در این دو سال و خورده ای استعدادی کشف نشده است. مگر در ماده های دانهیل، کراس کانتری و تریال کوهستان مدال نگرفتیم؟ در بخش جاده و پیست هم مدال گرفته بودیم. دلیل آن مدال آوری ها مسابقاتی بود که به صورت متوالی برگزار می کردیم و ملی پوشان در چرخه مسابقات بودند. در کنفدراسیون دوچرخه سواری آسیا چهار کرسی داشتیم. رییس کمیته جاده، رییس تریال، عضو هییت رییسه و دبیر جاده و تریال آسیا از ایران بودند. همه کرسی ها و جایگاه های خود را از دست دادیم. دعوت از افسران دوپینگ برای کنترل ملی پوشان چه شد؟ روزمرگی در هییت های استانی کار را به جایی رسانده که دوچرخه سواری که در گذشته سهمیه المپیک گرفته بود رییس فعلی فدراسیون آن می گوید به لحاظ مدال آوری سال خوبی را نخواهیم داشت.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قمری: دوچرخه سواری را به ورطه تعطیلی کشانده اند/ وزارت ورزش سوال کند اسپانسر هایی که آقایان قرار بود بیاورند چه شد؟" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قمری: دوچرخه سواری را به ورطه تعطیلی کشانده اند/ وزارت ورزش سوال کند اسپانسر هایی که آقایان قرار بود بیاورند چه شد؟"، کلیک کنید.