بهار کتابخوانی| در گفت وگو با EDHA مطرح شد؛
مسیول غرفه جبهه فاطمیون افغانستان گفت: ما از طریق کتاب ها توانستیم با انقلاب اسلامی ایران آشنا شویم.
محمدنبی اسدی در حاشیه سی وپنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزای علم و فناوری EDHA گفت: بنده خودم را انقلابی می دانم. تا قبل از انقلاب اسلامی ایران، دنیا در دو بخش سوسیالیسم به سرکردگی چین وشوروی و دیگری جریان لیبرالیسم به سرکردگی آمریکا و غرب تقسیم شده بود.
وی معتقد است انقلاب ایران جریان سومی را ایجاد کرد که در واقع موجب شد در مقابل این تقسیم بندی ها ما هویت مستقل داشته باشیم. امروز به ویژه کشور های فارسی زبان جدا از تلاش های استکبار برای استثمار شرق، می توانند هویت مستقل داشته باشند.
اسدی تصریح کرد: کتاب ها در نشر عقاید انقلاب اسلامی نقش کلیدی داشتند و دانشجویان بسیاری از طریق کتاب ها توانستند با عقاید انقلاب و امام خمینی آشنا و شیفته وی شوند.
وی افزود: امسال سال دومی است که به اسم دانشجویان فاطمیون در نمایشگاه کتاب شرکت می کنیم و کتاب های ما در حوزه جبهه مقاومت، تاریخ و اجتماع و فرهنگ افعانستان است.
به گفته اسدی از جمله مهمترین کتاب های این مجموعه «خاتون قوماندان»، «رویای بیداری» و «روایت بی قراری» است که تلاش کرده گوشه ای از جانبازی و جانفشانی رزمندگان و شهدای افغانستان در جنگ تحمیلی را نشان دهد.
لازم به یادآوری است، سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از نوزدهم تا بیست و نهم اردیبهشت ماه 1403 در مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دانشجویان افغانستانی به واسطه کتاب با انقلاب ایران آشنا شدند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دانشجویان افغانستانی به واسطه کتاب با انقلاب ایران آشنا شدند"، کلیک کنید.