۱۵ میلیون نفر در تهران زندگی می‌کنند / تهران چه تعداد کلاس درس کمبود دارد؟

۱۵ میلیون نفر در تهران زندگی می‌کنند / تهران چه تعداد کلاس درس کمبود دارد؟

EDHA:

آخرین آمار نشان می دهد که در استان تهران با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 214 هزار دانش آموز، نه تنها 13 هزار کلاس با کمبود مواجه است، بلکه تراکم دانش آموزان در این استان پهناور بسیار بالاست.

شاید بهتر باشد برای تعیین تراکم دانش آموزان مدارس شهر تهران در سال تحصیلی جدید با توجه به کمبود کلاس درس در این استان ابتدا اطلاعات آماری تعداد دانش آموزان، مدارس و معلمان مشخص شود.

نگاهی به آمار دانش آموزان و کلاس های تهران

بر اساس آخرین آمار موجود، تعداد مدارس شهر تهران برای سال تحصیلی جدید 4490 مدرسه و یک هزار و 214 هزار دانش آموز است.

همچنین 100000 دانش آموز کلاس اولی، 473000 دانش آموز ابتدایی، 352000 دانش آموز راهنمایی، 289000 دانش آموز دبیرستانی و 101000 معلم شاغل هستند.

این آمار نشان می دهد که تعداد دانش آموزان استان تهران که بیش از 20 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند با کمبود کلاس درس مواجه هستند و باید برای این مشکل تدابیر ویژه ای اتخاذ شود.

احسان مومانی معاون مدیریت ترافیک شهر کابل پیش از این گفته بود: در روز اول اکتوبر حدود یک و نیم میلیون دانش آموز و 101000 معلم، رقم قابل توجهی است.

تهران 13 هزار کلاس درس ندارد

استان تهران که همه وزارتخانه ها و نهادهای مهم کشوری را در دل خود جای داده است، همه احساس می کنند از نظر امکانات، فضای آموزشی، درمانی، بهداشتی، خدماتی و اقتصادی کمبودی ندارند، اما این تعداد در تهران 13 هزار کلاس است نشان می دهد که کمبودها در پایتخت نیز مشهود است.

حدود 20 درصد جمعیت کشور در این استان زندگی می کنند، به طوری که میانگین تراکم جمعیت در تهران 957 نفر در کیلومتر است، اما در کشور 49 نفر در کیلومتر است، یعنی تهران 19 برابر تراکم جمعیت دارد. این کشور همچنین نشان می دهد که تمایل مردم به زندگی در پایتخت ایران زیاد است.

با این حال تهران به دلیل تراکم جمعیت و کمبود فضای آموزشی با چالش های شدیدی مواجه است.

استاندار جدید تهران درباره برقراری عدالت و توسعه متوازن در شهرستان های استان تهران گفت: بیش از 33 درصد درآمد کشور در استان تهران دریافت می شود اما بیشتر شاخص ها در این استان کمتر از میانگین کشوری است.

محمدصادق معتدیان با اشاره به برخی کاستی ها در حوزه آموزش و پرورش با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر تامین فضای آموزشی برای هر فرد افزود: اکنون سرانه فضای آموزشی در استان تهران 12 سانتی متر کمتر از میانگین کشوری است. برای رسیدن به میانگین کشوری 13000 کلاس درس نیاز است.

همه این مشکلات نشان می دهد که نبود کلاس درس در تهران از یک سو باعث افزایش تراکم دانش آموزان در این استان می شود، از یک سو به دلیل سرانه پایین آموزشی بر تحصیل دانش آموزان تاثیر منفی می گذارد. چنین جمعیت زیادی می تواند تأثیر بگذارد ازدحام بیش از حد مدارس امیدواریم تاکید و توجه رئیس جمهور به نوآوری شهر تهران بتواند بخش زیادی از این مشکلات را کاهش دهد.

تراکم جمعیت تهران 19 برابر کشور/ حضور 3 میلیون شهروند در پایتخت

محمدصادق معتدیان عصر چهارشنبه گذشته در گفت‌وگویی اظهار داشت: یکی از راه‌هایی که باید قویاً دنبال کنیم، عدالت در توزیع تسهیلات است، زیرا در شهر تهران تناسبی در توزیع امکانات وجود ندارد و زیرساخت‌ها خلأ وجود دارد. نابرابری بین شهرها و روستاهای تهران.

وی با بیان اینکه تهران بهترین استان برای مهاجران در کشور محسوب می شود، افزود: به دنبال توسعه متوازن استان تهران هستیم زیرا 15 شهرستان در این استان ساخته شده است و امکانات شهرستان های این استان.

15 میلیون نفر در تهران زندگی می کنند

استاندار تهران درباره برخی از اولویت های کاری خود گفت: با توجه به اینکه تهران پایتخت ایران است، دارای ویژگی های مهم و متفاوت و اجرایی و عملیاتی در ابعاد مختلف در حوزه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، ساختاری است. و همچنان مشکلات امنیتی در این ولایت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه تهران ظرفیت حمل جمعیت جدید را ندارد، گفت: اکنون 15 میلیون نفر در تهران زندگی می کنند و عملاً ظرفیت حمل جمعیت بیشتر در این استان را ندارد به دلیل برنامه ریزی هایی که باید اجرا می شد، اما انجام نمی شد. ما شاهد عدم پیشرفت در مسائل عمرانی، اقتصادی، ساختاری و زیست محیطی هستیم.

معتمدین گفت: امروز اگر بحران آب داریم به خاطر همین مسائل کلنی جمعیتی سه برابر ظرفیت تهران در این استان ایجاد شده است. بحران آب، آلودگی هوا، ترافیک و ده ها مشکل دیگر ناشی از ناامنی است و سال هاست که این مشکلات وجود دارد. در دوره ها و دولت های مختلف حل نشده است، هرچند تلاش های زیادی صورت گرفته است، اما برخی مسائل بر زمین مانده و عزم ملی را می طلبد. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا نیازهای افراد مرتبط با سلامت و سبک زندگی آنها را برطرف کنیم.

تهران 13 هزار کلاس درس ندارد

معتمدین درباره ایجاد عدالت و توسعه متوازن در شهرستان های استان تهران اظهار داشتند: بیش از 33 درصد درآمد کشور در استان تهران دریافت می شود اما بسیاری از شاخص ها در این استان کمتر از میانگین کشوری است.

وی با اشاره به اینکه دستور اکید رئیس جمهور در خصوص تامین فضای آموزشی برای هر فرد وجود دارد، افزود: اکنون سرانه فضای آموزشی در استان تهران 12 سانتی متر کمتر از میانگین کشوری 13 هزار کلاس درس است. میانگین کشوری جدا از اینکه مدارس تخریب شده این استان از نظر ایمنی نیاز به مرمت دارند، امیدواریم در حوزه مدرسه سازی با اولویت کار در زمینه تامین عدالت اجتماعی برنامه هایی اجرا شود.

استاندار تهران گفت: در برخی مناطق تراکم دانش آموزی 48 نفر است و اکنون بیشترین تراکم جمعیت دانش آموزی را داریم. به همین منظور چهارشنبه هفته گذشته کمیته ای با حضور مدیران مربوطه به نام نهضت مدرسه سازی تشکیل دادیم تا ذینفعان ساختمان مدارس، بنیاد بی امان، وزارت راه و شهرسازی با مشارکت مردم و سایر نهادها با هم حرکتی گسترده برای فراهم کردن فضای آموزشی استان انجام خواهیم داد.

برای پروژه های ناتمام به دنبال منابع مالی هستیم

مسئولان گفتند: روزانه دو میلیون نفر از استان تهران تردد می کنند و دو تا سه میلیون پناهنده و اتباع خارجی در استان تهران زندگی می کنند که نیاز به مدیریت مرکزی دارد.

وی افزود: بنابراین طبق آمار روزانه حدود 18 میلیون نفر در استان تهران تردد می کنند. ما 250 دستگاه دولتی و به همین تعداد ارگان ملی در تهران داریم که وظایف اصلی خود را به عنوان ستاد استانی انجام می دهند تا کار به درستی برای مردم و مراجعین پیش برود مردم کم شده اند و هیچ سردرگمی در بین شهروندان وجود ندارد، باید تصمیم گیری شود. همچنین تلاش می کنیم قدرت های ویژه ای داشته باشیم تا پاسخگویی متمرکز به مردم داشته باشیم.

وی درباره پروژه های ناتمام 1450 پروژه در استان تهران گفت: با توجه به منابعی که در بحث استان گنجانده شده، این میزان منابع متناسب با پروژه های این استان نیست. یکی از اولویت های ما بحث ساخت مدرسه است که البته تکمیل پروژه درمان با 16 پروژه اصلی و نیمه تمام در دستور کار است.

وی افزود: 16 طرح درمانی بیش از 70 درصد پیشرفت داشته اند، در صورت تخصیص اعتبار، تمام تلاش خود را برای اجرای آنها به کار می گیریم و این پروژه ها نیاز به تاییدیه ملی و استانی دارند. لذا توصیه می کنیم با توجه به اینکه لایحه بودجه کشور در دستور کار قرار دارد، امیدواریم اعتبار ما صحت داشته باشد، زیرا اعتبار اداره کل تملک دارایی های این استان با مسائل ساختاری مرتبط نیست. استان

معتمدین خاطرنشان کرد: با تخصیص اعتبار سرعت تکمیل پروژه ها را افزایش خواهیم داد. همچنین زمان مشخصی را برای حضور میدانی در شهرستان ها می گذارم تا مشکلات و مسائل مردم با حضور میدانی هدفمند حل شود. نباید اجازه دهیم پروژه ها زمان بر باشد زیرا اگر برخی از پروژه ها به موقع اجرا نشود از بین می رود و باید از اختیارات قانونی برای تکمیل این پروژه ها استفاده کرد.

استاندار تهران گفت: یکی از الزامات این است که املاکی که بلاتکلیف می مانند، تکلیف مشخص شود و نیمی از پروژه ها اجرا شود باید برای این پروژه ها کمک اعتباری و مالی کنیم تا مشکلات برطرف شود. «البته از ظرفیت تولیدی دارایی ها نیز استفاده خواهیم کرد.

میزان بارندگی سالانه در تهران بین 12 تا 25 سانتی متر است

متولیان امر همچنین درباره منابع آبی و چالش های حوزه آب در تهران گفتند: مشکل آب در سال های اخیر ناشی از کمبود بارندگی بوده و از حد نرمال کاهش یافته است.

وی افزود: برداشت بی رویه آب از مخازن و آب های زیرزمینی در سدها و چالش های زیست محیطی جدی داریم که برخی از آنها باعث رانش زمین در تهران شده است. طبق برخی آمارها در دنیا سالانه 2 سانتی متر کاهش می یابد اما در تهران 12 سانتی متر یا گاهی 25 سانتی متر کاهش می یابد که موضوعی جدی است و دلیل اصلی این کاهش قیمت در آنجاست استخراج بیشتر است. جداول آب زیرزمینی

وی تصریح کرد: پروژه های مناسبی برای رفع این مشکلات در حال انجام است، آبرسانی مستمر به تهران و شهرستان ها در حال انجام است، طرح انتقال آب از طالقان به تهران مشکل کم آبی مناطق غرب را حل می کند همچنین پروژه انتقال آب از سد لار یکی دیگر از پروژه های انتقال آب به تهران است.

متولیان تصریح کردند: طرحی به نام حلقه قمر بنی هاشم نیز در تهران برای اتصال و تعادل منابع آب در حال اجراست. همه این موارد نیازمند توجه و تامین اعتبار لازم است. به همین منظور از هفته آینده جلسات هماهنگی و بازدیدهایی را برگزار خواهیم کرد زیرا تامین آب شرب پاک در استان مذکور را اهمیت می دهیم.

حدود سه میلیون پناهنده در تهران زندگی می کنند

استاندار تهران درباره ساماندهی اتباع غیرمسئول در این استان نیز گفت: در دولت چهاردهم یکی از موضوعاتی که وزارت کشور به طور جدی به آن پرداخته است، ساماندهی اتباع بیگانه است. با توجه به اتفاقات مهاجرت غیرقانونی در کشور همسایه، مردم نگران هستند زیرا تعداد مهاجران غیرقانونی در این استان زیاد است.

وی تاکید کرد: مردم ایران مهمان نواز هستند و سال هاست که میزبان میلیون ها پناهنده در این کشور هستند اما بدون کمک سازمان های بین المللی بار اصلی بر دوش دولت و مردم است. در حال حاضر 2.5 تا 3 میلیون پناهنده در تهران زندگی می کنند و این در حالی است که اکثر استان های کشور کمتر از 2 میلیون نفر جمعیت دارند.

این مسئولین ادامه دادند: این پناهجویان از همه امکانات استان تهران استفاده می کنند و حتی دولت برای آنها وارد محیط کار شده است و همه اینها نشان می دهد که ورود این پناهجویان باید ساماندهی شود.

استاندار تهران گفت: اکنون وزیر کشور دو اولویت مهم دارد. نیروی انتظامی و اطلاعات وظیفه قانونی خود را انجام می دهند.» بحث دیگر در مورد مهاجرت قانونی است که باید به دقت تنظیم شود تا مشکلات جدی برای مردم ایجاد نشود، این موضوعات از اولویت های جدی هستند که به زودی به آنها رسیدگی خواهد شد.

تهران جایی برای سرمایه گذاری در حوزه اقتصادی ندارد

استاندار تهران در پاسخ به این سوال که تهران یکی از قطب های اقتصادی کشور است، برای افزایش وضعیت اشتغال، تولید و ظرفیت اقتصادی این استان چه باید کرد، گفت: رشد اقتصادی مرتبط بود. به تهران، اما رشد اقتصادی از دو بعد سرمایه گذاری و تولید، اعتقاد بر این است که رشد این استان از نظر تولید و سرمایه گذاری کمتر از میانگین کشوری است، زیرا جایی برای نوآوری وجود ندارد. سرمایه گذاری در زمین، انرژی و سایر تاسیسات در تهران. همچنین بخشی دیگر از این مشکل به بار جمعیتی مربوط می شود و باید در این زمینه سیاست گذاری مناسبی صورت گیرد.

وی در ادامه گفت: اکنون 55 مرکز صنعتی غیرمورد تایید و 20 هزار واحد اقتصادی در تهران نیاز به ساماندهی دارند. در بحث شهرک های صنعتی بسیاری از اتحادیه های بازرگانی در قالب شهرک های غیرقابل دسترس از طریق اتحادیه کار خود را آغاز کرده اند که باعث هرج و مرج اقتصادی شده و باید ساماندهی شود. در دولت قبل مصوبه احداث شهرک های صنعتی تصویب شد اما اجرایی نشده است.

متولیان افزود: باید از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ساماندهی 20 هزار واحد در حوزه اقتصادی اقدام شود و امیدواریم اساس تشکیلات آنها در حوزه اقتصادی در تهران به خوبی تثبیت شود. . در حال حاضر 4800 واحد تولیدی و اقتصادی خارج از شهرک های صنعتی قادر به توسعه و بازسازی ماشین آلات خود نیستند، باید برای این واحدها برای اشتغال، تولید و درآمدزایی منطقه اقتصادی تهران راه حل قانونی پیدا کنیم.

ما شاخص هایی برای ارزیابی مدیران داریم

استاندار تهران درباره انتصاب استانداران و مدیران در این استان گفت: استانداردها و شاخص هایی برای ارزیابی مدیران داریم

وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا ارزیابی عملیاتی جامعی در این حوزه ها انجام دهیم و کسانی را که پایبند به توسعه و پیشرفت کشور هستند و انگیزه جدی برای کار دارند شناسایی کنیم. کسانی که در این چارچوب نمی گنجند در حوزه جابجایی قرار می گیرند.

معترضان در پایان گفتند: به مردم قول می دهم با تمام توان در خدمت مردم باشیم و شبانه روز با تیم مدیریتی حساس و متعهد برای رفع مشکلات و محدودیت های استان تلاش کنیم. شرایط زندگی و آسایش بیشتر برای مردم.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۱۵ میلیون نفر در تهران زندگی می‌کنند / تهران چه تعداد کلاس درس کمبود دارد؟" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۱۵ میلیون نفر در تهران زندگی می‌کنند / تهران چه تعداد کلاس درس کمبود دارد؟"، کلیک کنید.