EDHA/لرستان یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطیهای کنسرو به صورت بسته و EDHA و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.
الهه عسکری در گفتوگو با EDHA اظهار کرد: بررسی کنسروها برای اطلاع از آلودگی ناشی از سم کلستریدیوم بوتولینوم بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: غذای کنسرو شده در صورتی که هر یک از موارد زیر را نشان دهد آلوده محسوب میشوند، قوطی کنسرو غیرعادی، ترک خورده یا آسیب دیده، متورم و یا دارای نشتی باشد؛ هنگام باز کردن آن مایع یا کف به بیرون فوران کند و یا محتویات داخل آن تغییر رنگ داده یا کپک زده به نظر برسد و بوی بد از آن متصاعد شود.
این متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطیهای کنسرو به صورت بسته و EDHA و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.
عسکری اضافه کرد: کنسرو ماهی، کنسرو مرغ و انواع گوشتها، غذاهای آماده مثل انواع خورشها (قیمه، فسنجان، قرمهسبزی) و جوجه کباب، کنسرو خاویار و کنسروهای گیاهی مثل نخودفرنگی، ذرت شیرین، لوبیاچیتی و قارچ، لوبیا چیتی، بادمجان، عدسی، مخلوط سبزیجات، نخود و بادمجان لازم است حتما جوشانده شوند.
وی بیان کرد: کنسرو ترشیجات، خیارشور و ربگوجه فرنگی چون اسیدی هستند، نیاز به جوشاندن ندارند و مرباها هم به دلیل غلظت بالای شکر و مقدار آب پایین و کمپوتهای میوه هم چون دارای شربت هستند، نیاز به جوشاندن ندارند.
پایان خبر EDHA
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کدام مواد غذایی کنسرو شده نیاز به جوشاندن قبل از مصرف دارند؟" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کدام مواد غذایی کنسرو شده نیاز به جوشاندن قبل از مصرف دارند؟"، کلیک کنید.