معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا فراجا مفهوم «قلدری سایبری» را تشریح کرد.
سرگرد جواد مختار رضایی در گفت وگو با EDHA وی درباره مفهوم «قلدری سایبری» گفت: استفاده از رایانه و تلفن همراه برای آزار، تهدید، آزار و تحقیر افراد عموماً کودکان و نوجوانان را «قلدری سایبری» می گویند. این مفهوم را می توان در هر زمان و مکانی که اینترنت در دسترس است استفاده کرد. اتفاق می افتد
وی افزود: متأسفانه بسیاری از پسران در این دام می افتند زیرا فکر می کنند اگر به کسی بگویند چه بر سرشان آمده است، ترسو یا ضعیف دیده می شوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور فتح فرجه درباره نشانه های قلدری سایبری ادامه داد: استرس ناشی از دریافت پیام از یک فرد خاص، عدم تمایل به صحبت با فرد خاص، پنهان کردن پیام از دیگران و بروز عصبانیت و ناراحتی پس از آن رویارویی پیام ها نشانه هایی هستند که نشان می دهد شما درگیر آزار و اذیت سایبری هستید.
به گفته وی، طبق آمار ۵۹ درصد از آزار و اذیت های سایبری در آمریکا اتفاق می افتد که بیشتر آن در اینستاگرام است.
مختارزی گفت: زمانی که با این حادثه مواجه می شوید باید بدانید که شما تنها قربانی این مشکل نیستید و راه حل هایی وجود دارد، از شر این افراد در امان باشید.
وی خطاب به شهروندان افزود: در صورت داشتن مشکلات مشابه می توانند با شماره تلفن 110 یا 096380 پلیس فتا را گزارش کنند.
پایان خبر EDHA
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هشدار پلیس فتا درباره «قلدری سایبری»" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هشدار پلیس فتا درباره «قلدری سایبری»"، کلیک کنید.