رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراه اعلام کرد: در شش ماهه نخست سال جاری بیش از 177 مورد فوتی بر اثر تخلف از قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی رخ داد که طی آن 269 نفر از شهروندان جان خود را از دست دادند.
به گزارش EDHA، سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراه در یادداشتی به اثرات بد خودروهای کوتاه بر اقتصاد کشور اشاره کرد و نوشت: اخیراً قاچاق به نام خودروهای شورتی پدیده خودروهای شویو را به دنبال داشته است. افزایش یافت. سالهاست که منشا و عامل تصادفات دردناک در جادههای کشور، خودروهایی هستند که برای حمل کالای قاچاق از مسیرهای مختلف عبور میکنند و به منازل خود میروند و آنچه برای این افراد مهم است، منفعت شخصی آنهاست حمل و نقل و آوردن قاچاقچیان آنها در ازای این پول می خواهند بسیاری از واقعیت ها را به راحتی نادیده بگیرند و از مشکلات عدیده ای بگذرند که با سهل انگاری و بی دقتی با فعالیت های مجرمانه خود ایجاد می کنند.
اما رانندگان خودروهای کثیف باید بدانند که با اقدامات مجرمانه خود امنیت جاده ها و شهروندان را تهدید می کنند و به همین دلیل در 6 ماهه امسال 177 مورد جراحات فوتی به ثبت رسیده است. 269 نفر از هموطنان و زنان کشورمان بر اثر تیراندازی به خودروهای خارج از ضوابط و مقررات جان خود را در تصادفات رانندگی از دست داده اند، یعنی 269 خانواده در ترس و اندوه به سر می برند، شاید بیشتر این افراد نان آور خانواده باشند. و مرگ و آوارگی و نابودی اولیای دم آنها پایه و اساس یک خانواده شده است و تحقیق در این زمینه مشکلات زیادی را ایجاد می کند.
در شش ماهه نخست امسال علاوه بر تصادفات فوتی، بیش از 186 مورد به دلیل تردد این خودروها و تخلفات قانونی به ثبت رسیده است که در نهایت فلج شده اند و آنها دیگر نمی توانند کارهای شخصی خود را انجام دهند که این کار بر دوش خانواده و بستگانشان است. و هزینه های درمان و مراقبت از این افراد آنها را مجبور به جنگ داخلی می کند و در بسیاری از موارد می بینیم که این امر برای خانواده های آنها ممکن نیست.
یا چه تعداد کارگرانی که در اثر قاچاق کالا به کشور و تبعات ناگوار اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و غیره بیکاری آنها بیکار می شوند.
صاحبان خودروهای کوتاه خواسته و ناخواسته مقصر این مشکلات هستند و نقش بزرگی در ایجاد این مشکلات دارند و باید در پیشگاه خداوند متعال، قانون و جوانان خود پاسخگو باشند.
خودروهای شیشه ای، کرولاهایی هستند که متاسفانه در سال های اخیر امنیت و آرامش شهروندان را در مسیرهای مواصلاتی به خطر انداخته و حمل و نقل کالای قاچاق را با مشکل مواجه کرده اند.
همچنین در هشت ماهه امسال حدود 6566 میلیارد دلار مواد مخدر از خودروهای کوتاه و تاثیر مخرب این پدیده شوم بر اقتصاد کشور کشف شده است.
پلیس تصمیم گرفته است با همکاری و ظرفیت سایر سازمان ها با این پدیده وحشتناک و غیرعادی (خودرو شلیک شده) به صورت جدی، جدی و قانونی برخورد کند.
شهروندان گرامی می توانند اخبار و اطلاعات خود را در مورد خودروهای شات شده با شماره 096300 دفتر مرکزی پلیس امنیت اقتصادی فراه در میان بگذارند. نباید فراموش کرد که حذف پدیده تیراندازی به معنای رفع خطر ناشی از این خودروها و در واقع کاهش تلفات و آمار کشته و مجروح در جاده هاست.
پایان خبر EDHA
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خودروهای شوتی، ارابه هایی که بوی مرگ می دهند" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خودروهای شوتی، ارابه هایی که بوی مرگ می دهند"، کلیک کنید.